Oogstwerk

Kosten website

[ezcol_2third]

BOUWEN WEBSITE

Webdesign is meer dan alleen het visueel vormgeven van een website. Een aantal vragen bepalen voor een groot deel hoe de inhoud, structuur en layout van uw site er uit moet gaan zien.

Wat is het doel van mijn site? Wie zijn mijn bezoekers en klanten? Ga ik producten en diensten aanbieden op mijn site, en hoe? Hoe haal ik meer rendement uit mijn huidige bezoekers en klanten? Zomaar een paar kernvragen die weloverwogen moeten worden beantwoord om een website succesvol te maken. U ziet dat het moeilijk is om een website aan te bieden voor een vaste prijs. Wel kunnen wij u een basisprijs noemen voor de startwebsite.

  • pagina (welkom of home) met maximaal 5 achterliggende pagina’s
  • vormgeving site en inhoud (teksten in overleg met u)
  • pagina met antwoordformulier
  • mogelijkheid zelf bijhouden van de site (CMS systeem)

De prijs voor deze website zal ongeveer € 425,00 exclusief 21% BTW bedragen.

ONDERHOUD

Velen denken “ik sta op het internet, dus het is zo goed”, maar daar ben je er natuurlijk niet mee. Niets is zo hinderlijk als een website met bijvoorbeeld prijzen van drie jaar geleden die nu absoluut niet meer gelden of dat nog steeds het oude BTW-tarief wordt genoemd. Of u heeft producten op uw site staan die allang niet meer leverbaar zijn. Net als uw bedrijf is ook uw website onderhevig aan veranderingen.

Wij kunnen het onderhoud van uw site verzorgen. De prijs hiervan kan per website verschillen. Uiteraard is iemand die 2 keer per jaar zijn website wil veranderen goedkoper uit dan iemand die dit 1 keer per maand wil.

De kosten voor het onderhouden van een website liggen meestal rond de € 125,00 per jaar exclusief 21% BTW.

TOT SLOT

Zo hebt u een beetje een indruk van de kosten voor een eerste website. Natuurlijk heeft alles te maken met uw wensen. Na een eerste gesprek kunnen wij wel ongeveer aangeven wat de kosten zullen zijn.

[/ezcol_2third]

[ezcol_1third_end]

[/ezcol_1third_end]